hoe zou het zijn om creativiteit te gebruiken als middel om nieuwe mogelijkheden te creëren voor jezelf?

KUNSTENAARS/ARTIESTEN

Een coachtraject begint altijd met een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek.
U kunt rekenen op 5-10 coachgesprekken in totaal van 90 minuten per gesprek, afhankelijk van uw doelstelling. Vaak vinden de gesprekken om de twee weken plaats.

Het tarief is afhankelijk van de samenstelling van uw traject en wordt in het oriëntatiegesprek vastgesteld.

COACHING TRAJECT

Wanneer kant-en-klare oplossingen plaatsmaken voor inspiratie ontstaan er nieuwe verbindingen in de hersenen.
Dit kan ontstaan door je eigen creativiteit in te zetten.
En iedereen is creatief, op geheel eigen wijze.

In een speciaal voor jou op maat gemaakt traject onderzoeken we samen wat jij nu kan (en wil) ontwikkelen om jouw eigen volle potentie zo volledig mogelijk te benutten.
Jouw authentieke kracht is de weg hier naartoe. Door uit te vinden waar precies jouw kracht ligt en hoe jij deze gebruikt ontstaat er ruimte voor inzicht in wat jij nodig hebt om verder te groeien.

Een coachtraject begint altijd met een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek.
U kunt rekenen op 5-10 coachgesprekken in totaal van 90 minuten per gesprek, afhankelijk van uw doelstelling.

Tarief: €65,00 per sessie van 90 minuten

Alex Schröder

Fotograaf

“Nikita is open, slim en gevoellig. Ze luistert echt en brengt de dingen perfect terug tot de essentie. Bijzonder en vooral heel inspirerend.”
www.alexschroder.nl

Izaak Zwartjes

Beeldhouwer

“Nikita heeft mij vorig jaar geholpen met het vlottrekken van mijn carriere. De werkwijze was als volgt: Ik maakte zelf lijstjes met punten die ik af moest werken die week. We spraken daarna af en liepen de punten door. Nikita heeft de gave te motiveren door haar aanwezigheid. Daarnaast is ze heel praktisch. Ze heeft mij geholpen met een aanvraag van een residentieplek in Yokjakarta bij het fonds voor beeldende kunsten. Het is een vrij gecompliceerde aanvraag met soms onlogische aspecten. Zij weet het onlogische brein van de kunstenaar praktisch inzetbaar te maken.”

Luut Doucet

Beeldend Kunstenaar

“Door de aandacht van Nikita heb ik ruimte kunnen maken om de verstopte stukken van mijn leven te ervaren. Ik heb de rode draad in mijn leven kunnen herpakken door met haar een nieuwe manier van uitvoering te ontrafelen. Voor elke creatieve gedachte biedt Nikita materiaal aan waarmee ik letterlijk mijn weg kan vormen. Terugkijkend hierop voel ik hernieuwd vertrouwen in mijn pad, wat ik, als ik mij omdraai, de rest van mijn leven in zie gaan.” 

Faya

Artiest

“Met behulp van de coaching van Nikita wist ik andere inspiratiebronnen aan te spreken. Hierdoor ben ik in mijn flow gekomen en heb ik blokkades kunnen loslaten. Wat een vrijheid!”